Hoe verwijder ik mijn account?
Log in met het account dat je wilt verwijderen.
Dien je verzoek in via de optie Verwijder mijn account in Profiel > Instellingen.
Na afloop ontvang je een e‑mail met informatie over het verwijderen van je account.
Na je verwijderingsverzoek start een annuleringsperiode van 15 dagen.
Tijdens deze periode kun je annuleren door "Annuleringsverzoek" en "Annulering verwijdering account" in het berichtveld op het scherm Contact in te voeren of door een e‑mail met onderwerp "Annulering verwijdering account" te sturen naar contact@stepsandstars.com.
Na 15 dagen worden al je gegevens en activiteiten permanent verwijderd. Je ontvangt een bevestigingsmail.
Zodra de verwijdering is voltooid, kan het account niet worden hersteld.