Hvordan sletter jeg kontoen min?
Logg inn med kontoen du ønsker å slette.
Du kan sende inn forespørselen via Slett min konto under Profil > Innstillinger.
Etter prosessen mottar du en e‑post som informerer om sletting av kontoen din.
Etter forespørselen starter en angrefrist på 15 dager.
I løpet av denne perioden kan du angre ved å skrive «Angreforespørsel» og «Avbryt sletting av konto» i meldingsfeltet på Kontakt oss-siden, eller sende en e‑post med emnet «Avbryt sletting av konto» til contact@stepsandstars.com.
Etter 15 dager blir alle data og aktiviteter permanent slettet. Du mottar en bekreftelses‑e‑post.
Når slettingen er fullført, kan kontoen ikke gjenopprettes.